Shitja e shtëpive të lira pa përmbytje në Amsterdam Villa Tomang Baru Tangerang - 2 dhoma gjumi

Shtëpi e lirë pa përmbytje në Amsterdam Villa Tomang Baru TangerangShtëpi e lirë pa përmbytje në Amsterdam Villa Tomang Baru TangerangShtëpi e lirë pa përmbytje në Amsterdam Villa Tomang Baru TangerangShtëpi e lirë pa përmbytje në Amsterdam Villa Tomang Baru Tangerang
 • Vendndodhja: Jl. Villa Tomang Baru Tangerang
 • Qyteti: Tangerang
 • Madhësia e tokës: 120 m2
 • Sipërfaqja e ndërtimit: 120 m2
 • Numri i Kateve: 1
 • Dhoma gjumi: 2
 • Banjo: 2
 • Dhoma e çupës: 1
 • Përballë: Jugut
 • Garazh: 1 veturë
 • Certifikata: SHM
 • Kushti: Ju lutemi telefononi
 • Informacion shtesë:
  • Amsterdam City Real Estate Villa Tomang Baru është afër Indomart, Pizza Hut dhe lloje të ndryshme të ushqimeve, shkollave, pishinave etj.
  • I përshtatshëm për familjet që duan të jetojnë në një mënyrë të thjeshtë pa shkuar larg për të kërkuar ATM, ushqime
 • Çmimi i shitjes: 900 milion IDR
 • Telefon: Telefononi Retta 082112884832
 • Whatsapp: 082112884832
 • E-mail: ddindaretta@gmail.com

Lini një Përgjigju